FASOLE VERDE INDONEZIANA CU SOS SAMBA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasole verde conservata
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura sos sambal
  • 4 linguri pasta de tomate
  • sos sambal: 250 g ardei iuti
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura zahar brun

Mod de preparare

Se incinge o tigaie din fonta timp de 2-3 min. Se arunca in tigaia fierbinte ardeii chilli si se lasa sa se coaca pe uscat citeva minute. Dupa ce se racesc, se toaca marunt si se face o pasta la mixer impreuna cu sare si zaharul brun.

Se incinge ulei intr-i tigaie si se rumeneste 2 min ceapa rosie taiata felii subtiri si usturoiul sdrobit. Se adauga ghimbirul, zaharul si sosul sambal si se mai prajeste 1 min.

Se aduaga pasta de tomate si se fierbe 15 sec, apoi se aduaga fasolea verde din conserva scursa de zeama. Se tine compozitia pe foc inca 5 min. Se serveste fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise