fazan la tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fazan
  • grasime
  • morcovi
  • pastarnac si telina radacina
  • ulei
  • piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • bait

Mod de preparare

Feliile de slanina se scot din apa si se bat putin.

Pieptul de fazan se sareaza si se acopera cu felii se slanina. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza legumele taiate , piperul apoi fazanul pregatit, 200 ml de apa, 300 ml de bait strecurat si se introduce la cuptor cca 60 min. Se stropeste din cand in cand cu jiul format.

Dupa frigere se indeparteaza slanina cu care a fost acoperit , se mai stropeste cu jiul format si se lasa la cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise