Ficat de pui la tigaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1 ceapa tocata
  • 1 capatana de usturoi (care se rade)
  • 2 rosii date pe razatoarea mare
  • sare, piper,scortisoara,cuisoare,ardei iute
  • ulei

Mod de preparare

Ficatul de pui se pune intr-o tigaie cu ulei si se adauga ceapa usturoiul si mirodeniile.Se caleste bine si cand a inceput sa se rumeneasca se adauga sucul de rosii.

Se serveste cu piure de cartofi/paste/orez

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise