Ficat venetian

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe
  • 4 felii ficat de vitel
  • 3linguri ulei de masline
  • 1mar
  • sare
  • piper
  • 5oog cartofi
  • 2linguri busuioc tocat.

Mod de preparare

Ceapa curatata se taie felii subtiri.Ficatul se spala si se taie fasii.Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste ficatul,intorcandu-l frecvent.Se scoate si se pastreaza la cald.In tigaie se adauga ceapa care se caleste la foc moderat 10min.Marul se curata de coaja ,se rade si se adauga la ceapa ptr. a se inabusi 5min.Ficatul se sareaza si se pipereaza si se adauga la ceapa.Din cartofi se face un piure ce se orneaza cu busuioc si se serveste alaturi de ficat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise