Ficatei de pui cu struguri

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficat de pui
  • .1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1legatura cimbru
  • 1lingura ulei de masline
  • 2linguri Sherry
  • sare
  • piper
  • 200g struguri
  • 4 felii toast

Mod de preparare

Ficateii spalati se taie bucati;se toaca ceapa, usturoiul,cimbrul si patrunjelul.Boabele de struguri se taie jumatati si se curata de samburi. Se prajesc ficateii in ulei 4-5 min.la mfoc mai iute.;se prajesc in tigaie,apoi ceapa,usturoiul,cimbrul 3min.la temperatura medie;se pipereaza ficateii si dupa se sting cu Sherry si se pun strugurii.Se potrivesc de sare si piper si se lasa sa se patrunda la foc mic.Feliile de toast se prajesc si se asaza pe ele ficateii;se presara cu patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise