Ficatei in prosciutto cu ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g ficat
  • 12 felii de prosciutto
  • 12 ciuperci mari
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare

Ficatei se frig pana sunt aproape gata. Apoi se marineaza in sosul format din usturoi, ulei de masline si busuioc, dupa care se invelesc in prosciutto si se dau la cuptor pana se rumenesc. Ciupercile se gratineaza si in locul coditelor se adauga ficateii inveliti in prosciutto.

Se pot servi alaturi de salata de cruditati si sos rosu dulce.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise