file de morun sau nisetru siberian

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de nisetru/morun
  • salata
  • maioneza
  • aspic
  • morcovi
  • ceapa
  • gogosarii
  • patrunjel
  • telina si pastarnac radacina
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • sare

Mod de preparare

Morcovii , patrunjelul , pastarnacul , ceapa si telina se fierb in apa cu sare , piper boabe si foi de dafin. Se adauga fileul de morun si se continua fierberea 10 min.

Fileul fiert se raceste si se taie felii. Salata se monteaza pe platou, deasupra se asaza bucatile de peste si se toarna compozitia din maioneza cu aspic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise