File de pastrav in unt cu migdale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 2 pastravi gata pregatiti (cca 375 gr), sub forma de file
  • • zeama de lamaie
  • • sare
  • • 1 ou
  • • piper alb
  • • 75 gr migdale macinate
  • • 3 linguri de unt topit
  • • faina
  • • 1 lamaie
  • • 3 linguri de unt

Mod de preparare

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza usor.

2. Oul se bate cu sare si piper.Jumatate din migdale se pune intr-o farfurie.Se incalzeste untul topit.

3. Fileul de pastrav se da prin faina, apoi prin ou, iar la urma prin migdale.Se prajeste in untul topit cam 3 minute pe fiecare parte.

4. Lamaia se taie in 8.Se infierbanta untul, se prajesc in el migdalele ramase si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.

5. Se aranjeaza fileul de pastrav, se toarna untul cu migdale si se serveste.Se poate servi alaturi de cartofi fierti in sare.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise