Fileuri de hering Matias in ulei aromat

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 fileuri de matias din saramura de sare
  • 3 cepe mijlocii taiate felii
  • 4 foi de dafin
  • 7 boabe de enibahar
  • 10 boabe de mustar
  • 10 boabe de piper rosu sau negru
  • ulei de porumb

Mod de preparare

Lasam fileurile de matias in apa cu gheata 2 ore intr-e timp schimbam apa de cateva ori. Le scoatem din apa si le uscam in prosop absorbant si le taiem in felii de 2 cm.

Punem intr-un borcan un strat de ceapa si mirodenii deasupra un strat de matias si repetam pana se umple borcanul turnam uleiul si inchidem cu capacul ermetic. Lasam la rece ptr 24 de ore dupa care se poate servi.Pofta buna.

In fotografii vedeti macrou care a fost in sare si l-am pus in ulei dupa aceiasi metoda numai am mai adaugat 2-3 linguri de otet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise