Flan de queso (flan de branza)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 6 oua
  • 250 gr branza philadelfia
  • 12 linguri zahar
  • 1/2 l lapte
  • Prentru caramel
  • 7-8 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul. Intr-o craticioara se pune zaharul si apa cat sa il acopere si se pune pe foc. Cand zaharul incepe sa isi schimbe culoarea se ia de pe foc si se toarna in forme cat sa acopere fundul acestora. Se poate face si in alte forme individuale sau una mare nu conteaza. Se toarna amestecul preparat in forme peste caramel.Se pun formele intr-o oala , in cazul meu cucta , si se toarna apa cu grija sa nu intre in forme, cam trei sfert din inaltimea formelor. Se pune oala pe foc . la foc mic ,si cand incepe sa fiarba se lasa 5 minute in cucta si 8 minute in oala normala cu capac. Se poate face si in microunde si se lasa 2-3 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise