Flori de dovlecei umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - Flori de dovlecei
  • - 1/2 l ulei (pentru prajit)
  • - 2 oua
  • - 2-3 linguri faina
  • - sare; piper
  • - 50 gr. cascaval
  • - 50 gr. branza (telemea)
  • - patrunjel; marar
  • - 1 rosie (pentru ornat)

Mod de preparare

Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana pregatim celelalte farfurii ce contin:

1. ouale batute cu sare si piper;

2. faina;

3.cascavalul si branza rase sau zdrobite cu furculita la care adaugam patrunjelul si mararul.

Fiecare floare se umple cu cate putina compozitie de branza si varful florii se rasuceste pentru a nu permite compozitiei sa iasa.

Florile astfel umplute se dau prin ouale batute, prin faina si se prajesc si pe o parte si pe cealalta pana devin aurii.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise