Focaccia cu branza

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g faina
  • 25g drojdie
  • 400g branza mai moale sau crema de branza
  • 9 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
  • 250-300ml apa calduta

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia,5 linguri de ulei;

Coca obtinuta o punem la crescut intr-un loc caldut cam 1 ora;

Luam coca o mai framantam putin si intindem 2 foi;

Luam o tava de copt ungem cu 2 linguri de ulei,asezam prima foaie,intindem branza eu am folosit stracchino,asezam cea de-a doua foaie ,ungem cu 2 linguri de ulei,presaram putina sare,intepam cu furculita din loc in loc,si introducem in cuptorul cald 200°C timp de 25 minute;

Se lasa putin la racit si se serveste;

Foile trebuiesc sa fie destul de subtiri iar crema de branza sa acopere toata suprafata tavaii;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise