Focaccia cu branza

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g faina
  • 25g drojdie
  • 400g branza mai moale sau crema de branza
  • 9 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
  • 250-300ml apa calduta

Mod de preparare

Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia,5 linguri de ulei;

Coca obtinuta o punem la crescut intr-un loc caldut cam 1 ora;

Luam coca o mai framantam putin si intindem 2 foi;

Luam o tava de copt ungem cu 2 linguri de ulei,asezam prima foaie,intindem branza eu am folosit stracchino,asezam cea de-a doua foaie ,ungem cu 2 linguri de ulei,presaram putina sare,intepam cu furculita din loc in loc,si introducem in cuptorul cald 200°C timp de 25 minute;

Se lasa putin la racit si se serveste;

Foile trebuiesc sa fie destul de subtiri iar crema de branza sa acopere toata suprafata tavaii;

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise