FOETAJ CU SUNCA SI CASCAVAL

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.250 grame cascaval;
  • 2.250 grame sunca;
  • 3.50 grame unt;
  • 4.2 oua;
  • 5.sare,piper,mac;
  • 6.600 grame aluat foetaj.

Mod de preparare

Aluatul de foetaj procurat din comert se intinde pe blatul de lucru si se taie cu o forma rondele;

Cascavalul si sunca se feliaza,avand grija ca feliile sa fie aproximativ de marimea rondelelor;

Se ia o tava de aragaz,se unge cu unt,se aseaza rondelele de aluat,se inteapa cu furculita,se pune deasupra cascavalul,sunca si inca o rondea de aluat;

Galbenusurile de la oua se bat cu putina sare, se ung rondelele cu ajutorul unei pensule,dupa care se presara cu mac;

Se introduce tava la cuptorul preincalizit,se mentine aceeasi temperatura cca 10 minute,dupa care se reduce temperatura la jumatate.

SFAT: pentru un gust mai deosebit puteti folosi alte preparate gen:muschi tiganesc,sunculita taraneasca,pastrama,etc.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise