FOI CU CREMA DE NUCA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi.2 oua
  • 15 ling.zahar
  • 12 ling.ulei
  • 12 ling.lapte
  • vanilie
  • bicarbonat stins
  • faina cat cuprinde.crema.o cana zahar
  • 2 cani lapte
  • 2 cani nuca macinata
  • 250 gr
  • margarina
  • 1 plic glazura de ciocolata.

Mod de preparare

Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc foi pe dosul tavii.

Pentru crema se pune zaharul la topit, se adauga laptele si cand fierbe se pune si nuca, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu margarina frecata spuma. Se umple foile cu crema si peste ultima foaie se face glazura de ciocolata. Se lasa la rece pana a doua zi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise