FOI CU CREMA DE NUCA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foi.2 oua
  • 15 ling.zahar
  • 12 ling.ulei
  • 12 ling.lapte
  • vanilie
  • bicarbonat stins
  • faina cat cuprinde.crema.o cana zahar
  • 2 cani lapte
  • 2 cani nuca macinata
  • 250 gr
  • margarina
  • 1 plic glazura de ciocolata.

Mod de preparare

Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc foi pe dosul tavii.

Pentru crema se pune zaharul la topit, se adauga laptele si cand fierbe se pune si nuca, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu margarina frecata spuma. Se umple foile cu crema si peste ultima foaie se face glazura de ciocolata. Se lasa la rece pana a doua zi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise