Foi cu crema

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, 27 linguri zahar, 27 linguri lapte si 27 linguri de grasime, 3 linguri amoniac stins si faina cat cuprinde pt. a iesi o coca pt. a o putea intinde.
  • CREMA: 1,5l lapte, 1 pachet margarina, esenta, cacao, 18 linguri zahar, nuca macinata, 9 linguri de faina

Mod de preparare

Se face o coca si se intinde pe fundul tavii, dupa care se umplu cu crema cate foi doreste fiecare (aceasta reteta o am de la o prietena f. buna, noi o mai numim si prajitura saracului).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise