Caramelizezi zaharul,apoi adaugi laptele si fierbi pana capata consistenta unui sirop.Adaugi biscuitii,sfaramati cu sucitorul sau macinati,si mai fierbi cca 1 min.Iei de pe foc cratita si lasi sa se raceasca cateva minute.Incorporezi margarina si untul si amesteci bine.Pui cacaua,stafidele,esenta de rom si amesteci pana devine o crema omogena.Daca vrei poti adauga nuci,alune sau alte fructe uscate.Umpli fiecare foaie cu crema,iar la final pui ceva greu peste prajitura,pentru a nu se desprinde foile unele de altele(un tocator de lemn,spre ex.)
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise