Foietaj cu sunca si cascaval

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr foietaj Bella (eu cumpar de obicei acest tip de foietaj deoarece creste foarte fain)
  • 300 gr sunca
  • 200-250 gr cascaval
  • 1 ou
  • Susan
  • Apa

Mod de preparare

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten il taiem in bucati dreptunghiulare.

Adaugam sunca peste aluat, apoi si cascavalul. Dupa ce le-am pus cu mana sau cu o pensula mica umeziti marginile aluatului ramase de pe langa sunca si cascaval, acest lucru nu o sa permita foietajului sa se desfaca in cuptor.

Dupa ce am umezit marginile, apasam cu mana ca sa inchidem pachetelul cu sunca .

Se aseaza intr-o tava lasand generos spatiu intre ele pentru ca o sa creasca.

Inainte de le introduce in cuptor le ungem cu oul batut si presaram seminte de susan.

Le lasam in cuptorul preincalzit la foc mediu pana cand se rumenesc.

Pofta buna!

Hai si pe http://laupasca.blogspot.com pentru mai multe retete!

Cu drag, Laura!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise