Foietaj umplut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de branza
  • 4 felii de foietaj
  • 4 felii de salam sau parizer sau orice preferati
  • 2 felii de paine cu miezul taiat
  • 2 oua
  • cateva masline
  • 1 rosie

Mod de preparare

Intr-un vas pentru cuptor asezi feliile de foietaj, feliile de parizer, feliile de branza, cate o feliuta de rosie si o maslina. Dai la cuptor pana e bine facut foietajul.

Intr-o tigaie pui putin ulei la incins. Asezi feliile de paine si le prajesti un pic pe o parte. Le intorci si dai drumul la cate un ou in mijlocul fiecarei felii.

Servesti cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise