Fondante de cocos cu alune de padure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr dulce de leche-crema
  • 300 gr fulgi de cocos
  • 100 gr de alune de padure prajite si cojite
  • 1/2 pahar de fulgi de cocos

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca crema de dulce de leche cu fulgii de cocos - se amesteca bine sa fie o compozitie omogena.

Dupa care, turnam intr-o farfurie plata jumatatea de pahar de cocos, iar cu o lingurita luam din compozitie o cantitate, formam o mingiuta, o facem putin plata, adaugam o aluna si o rotunjim din nou si o tavalim in cocos. Le punem in manjete.

Se pot mentine cateva zile intr-o cutie inchisa in frigider - minunate pentru serbari. Sunt foarte gustoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise