Paine umpluta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1.
  • 200 g unt
  • 2 oua
  • pasta de sardele
  • 100 g masline
  • 200 g sunca presata
  • 2 castraveti acri
  • o lingura maioneza sau smantana
  • o painica
  • 2.
  • 200 g carne fripta
  • 150 g salam uscat
  • 2 sardele
  • 1-2 buc.castravete murat
  • 1-2 buc.gogosar
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri smantana
  • cateva masline
  • o painica

Mod de preparare

Se taie painica la capete,se scoate miezul care se inmoaie in lapte si se amesteca cu ingredientele de la oricare dintre variante.

Se umple painica si se da la rece.Se serveste taiata felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise