Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g ficatei de curcan
  • 150g inimi de curcan
  • un ardei galben
  • rosii cherry
  • arpagic
  • 250g ciuperci
  • tepuse de frigarui

Mod de preparare

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi

Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, eu am pus asa :ciuperci ,ficat , ardei, rosie , inima , ceapa sau praz in cazul meu si iar ciuperci. Le facem pe toate de seara, le condimentam cu condimente de pui si putin cimbru si le lasam pana a doua zi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise