"Frigarui " de pepene

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pepeni
  • 2 bucati Mozzarela
  • 1 castravete de sera
  • 2-3linguri de ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamaie si piper colorat.

Mod de preparare

Continutul celor doi pepeni se va scoate cu ajutorul unei linguri cu care se serveste inghetata. Se taie Mozzarela in cubulete. Se curata castravetele de coaja si se taie cubulete la fel de mari ca si branza.Se aseaza pe frigarui de lemn intercalate, se stropesc cu ulei de masline, cu sucul de lamaie si se presara piper colorat zdrobit. Daca dorim sa folosim frigaruile drept desert, atunci punem pepene, kiwi si capsuni.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise