"Frigarui " de pepene

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pepeni
  • 2 bucati Mozzarela
  • 1 castravete de sera
  • 2-3linguri de ulei de masline
  • sucul de la o jumatate de lamaie si piper colorat.

Mod de preparare

Continutul celor doi pepeni se va scoate cu ajutorul unei linguri cu care se serveste inghetata. Se taie Mozzarela in cubulete. Se curata castravetele de coaja si se taie cubulete la fel de mari ca si branza.Se aseaza pe frigarui de lemn intercalate, se stropesc cu ulei de masline, cu sucul de lamaie si se presara piper colorat zdrobit. Daca dorim sa folosim frigaruile drept desert, atunci punem pepene, kiwi si capsuni.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise