Frigarui de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g de kaizer taiat marunt
  • 2 ardei grasi taiati bucati mai mari
  • 1/2 kg de piept de pui taiat cubulete
  • 1/2 kg de ceafa de porc taiata cubulete
  • o ceapa taiata in 4 si desprinsa in foite
  • 2 boabe de usturoi taiat felii subtiri pe lungime
  • 200 g de ciuperci taiate felii mai grose
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de ulei de masline
  • bete de lemn pt. frigarui

Mod de preparare

Se taie cubulete toate ingredientele;

Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu uleiul de masline, sarea si piperul;

Dupa ce au fost condimentate ingredientele, se pun pe bete;

Se infierbanta cuptorul sau gratarul si se pun frigaruile intr-o tava care apoi se baga la cuptor sau direct pe gratar si lasa la foc mediu cam vreo 25 de minute pana cand sunt coapte toate frigaruile.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise