Frigarui pe scobitoare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250g Sunca presata
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 200g de cascaval
  • scobitori
  • 2 oua

Mod de preparare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud cand il puneti pe scobitori,se taie sunca presata si cascavalul patratele si rosiile rondele, se ia o scobitoare si se orneaza eu am pus si cate 2-3 feliute de sunca ca sa dea gust,apoi le dati prin ou batut , si le prajiti foarte putin la ochi mic.Ex (dovlecel,sunca presata ,cascaval,rosie,sunca presata si iara dovlecel) :D Va doresc pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise