Frigarui vegetariene

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei de masline
  • o crenguta rozmarin tocat
  • o lamaie mare injumatatite pe lungime
  • 250 g branza halloumi, cuburi
  • o ceapa rosie tocata in 8 felii
  • 1 dovlecel taiat in 8 felii groase
  • sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul de masline si rozmarinul intr-un vas non-metalic. Se da prin razatoare coaja si se stoarce sucul de la jumatate de lamaie. Se aduga la amestecul si asezoneaza su sare si piper. Se aduga branza halloumisi se amesteca astfel incit sa fie acoperita de sosul marinat. Se taie cealalta jumatate de lamaie in 4 felii si apoi fiecare felie in jumatate pe latime. Se scoate brinza marinata se insira pe o frigaruie, impreuna cu feliile de ceapa, lamaie si dovlecel. Se prepara frigaruia la gratar timp de 5-10 min, rasucindu-le din cind in cind si ungindu-le cu sosul marinat ramas. Se serveste cu hummus si cuscus.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise