Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...
Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatate
Le-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu carnatul,ardeiul sau rosia.carnea am condimentat-o cu un amestec de ierburi (salvie ,rosmarin,oregan,busuioc,timo).
Le-am pus la cuptor, impreuna cu cartofii fierti de jumatate si am pus temperatura pe 230 grade.
Am pregatit intr-un bol un amestec de ulei ,vin alb,boia,piper cu care am uns carnea din cand in cand.
L-am servit pt. cine a vrut in lipie sau mai simplu pe farfurie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise