Friptura condimentata de iepure

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de iepure
  • ulei
  • sare
  • vin alb
  • piper
  • cimbru
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • ceapa
  • telina radacina
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare

Carnea se asaza intr-o tava in care s-au adaugat rondelele de zarzavat, se unge cu ulei si se pipereza. Se adauga 50 ml de apa, sarea, cimbrul si foile de dafin. Se introduce la cuptor, la foc potrivit. Din cand in cand se stropeste cu jiul format, pana cand se inmoaie zarzavatul, dupa care se adauga vinul. Cand e gata, in sos se adauga usturoiul tocat marunt si cu aceastea se stropeste friptura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise