Friptura de pui la cuptor cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe pui
  • 500 g piept de pui
  • 50 unt
  • marar 1/2 legatura(dupa preferinta)
  • 1 morcov
  • ceapa verde 1/2 legatura
  • condimente(piper, sare)
  • 100 ml bere(sau de vin cine prefera)
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.

Se ia un vas de jena, se unge cu untul,se pune mararul peste unt apoi bucatile de carne.Peste ele, se pune un morcov taiat rondele, iar peste acesta ceapa verde.

Se adauga apa, berea/ vinul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru o ora,o ora jumatate(depinde de puterea focului),se intoarce carnea din cand in cand, iar cand este gata , se scoate din cuptor. Se poate servi cu o garnitura de cartofi fierti cu ceapa si smantana, iese o friptura pe cinste,am avut numai aprecieri la adresa acestei fripturi, va doresc pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise