Friptura din ceafa de porc

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de ceafa proaspata de porc
  • 3-4 linguri mustar
  • ulei
  • condimente
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin

Mod de preparare

Sos: mustarul se amesteca ulei, condimente. Carnea,snuruita se trece prin sos si se rumeneste in ulei incins. Se asaza in tava, se condimenteaza se presara cu ceapa, usturoi, adaugi o ceasca de apa si se da la cuptor.Intorci din cand in cand. Spre sfarsit, adaugi vinul, lasi sa scada sosul.Dupa ce se raceste, indepartezi sfoara,tai felii. Incalzesti in sosul propriu, strecurat.Servesti cu salata verde sau sote de ciuperci

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise