friptura vanatoreasca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de vita
  • ulei
  • morcovi
  • telina radacina
  • ceapa
  • faina
  • zahar
  • mustar
  • foi de dafin
  • costita afumata
  • macaroane
  • unt
  • cascaval
  • vin alb
  • sare
  • piper boabe

Mod de preparare

Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.

In sosul ramas se adauga faina dizolvat in 50 ml de apa rece,mustar ,piper,sare si se continua fierberea inca 20 min.Se paseaza sosul peste carne,se adauga zahar si se continua fierberea 10 min.

Spre sfarsit se adauga vin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise