Frittata cu paste si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 50 g paste (eu am folosit fusilli)
  • 1/2 praz (nu am avut, am pus 1/2 ceapa)
  • 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate, dar am folosit si ciuperci proaspete, cu alta ocazie)
  • 2 ardei,
  • 100 g cascaval
  • 50 ml lapte
  • sare, piper.

Mod de preparare

Reteta am gasit-o pe blogul Violetei.

Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati ceva mai maricele). Radem cascavalul, pe razatoarea cu ochiuri mici. Fierbem pastele, in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj si le scurgem.

Batem ouale, cu sarea, piperul, si cu laptele.

Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt (vas Jena, forme individuale, etc).

Coacem pana se rumeneste deasupra (cca 30 de minute).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise