Fruit jellee

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pliculete gelatina granule
  • 400 gr apa
  • 400 gr sucde portocale/compot sau alt suc rece
  • 6-8 capsuni
  • 2 felii de pepene galben
  • 100 gr nuca cocos
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Fierbem apa. Adaugam gelatina granule si zaharul si amestecam bine pana se dilueaza. Luam de pe foc si adaugam suc de portocole/compot/alt suc si amestecam bine. Lasam sa se raceasca si punem in forma adaugam fructele taiate. Bagam la frigider pentru 3-4 ore. Scoatem din forma pe o farfurie si decoram cu nuca de cocos.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise