Frumoasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 500 gr zahar
  • 240 gr nuca sfaramata
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile, se adauga 300 gr zahar apoi nuca, se coc doua foi pe dosul tavii (unse in prealabil).Crema:galbenusurile cu restul de zahar,laptele si faina se fierb pana se ingroasa,rece se adauga margarina,si se umplu foile.Se poate pune toata crema intre cele 2 foi si se face o glazura sau ciocolata topita, sau se poate pune crema si deasupra si se poate rade ciocolata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise