Frumoasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 500 gr zahar
  • 240 gr nuca sfaramata
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile, se adauga 300 gr zahar apoi nuca, se coc doua foi pe dosul tavii (unse in prealabil).Crema:galbenusurile cu restul de zahar,laptele si faina se fierb pana se ingroasa,rece se adauga margarina,si se umplu foile.Se poate pune toata crema intre cele 2 foi si se face o glazura sau ciocolata topita, sau se poate pune crema si deasupra si se poate rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise