FURSECURI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 PACHET MARGARINA RAMA MAESTRO
  • 300 GR. ZAHAR PUDRA
  • 1 PLICULET AMONIU PTR. PRAJITURI
  • 3 OUA
  • 450 GR. FAINA
  • COAJA RASA DE LAMIE
  • ZAYAR VANILAT
  • 1 BORCAN GEM BUNICA

Mod de preparare

SE FREACA MARG. CU ZAHARUL BINE

SE ADAUGA OUALE+FAINA+AMONIU

SE TINE ACEST ALUAT O ZI LA FRIGIDER SAU DE SEARA PINA DIMINEATA

A DOUA ZI SE IA CITE PUTIN SI SE LUCREAZA CITE PUTIN PE PLANSETA ADAUGINDU-SE FAINA ASTFEL INCIT SA SE POATA INTINDE

SE DECUPEAZA RONDELE MICI DUPA FORMA DORITA

SE COC LA FOC IUTE

SE UNESC CITE DOUA SI SE UMPLU CU GEM

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise