Fursecuri americane cu ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 170 de grame de făină;
  • 45 de grame de cacao (opțional);
  • o jumătate de linguriță de praf de copt;
  • 60 de grame de unt la tempertura camerei;
  • 140 de grame de zahăr brun;
  • 50 de grame de zahăr alb;
  • o jumătate de linguriță de sare;
  • o linguriță de esență de vanilie;
  • o ciocolată amăruie Nestle Dessert Noir ;

Mod de preparare

Se amestecă într-un bol făina, praful de copt si cacaua.

Într-un bol mare, se bate untul cu ajutorul unui mixer, la viteză medie, până când devine cremos și fin. Peste crema de unt, se adaugă zahărul alb si zahărul brun, sarea si esența de vanilie. Se amestecă totul, timp de două minute.

Peste aceste ingrediente, se adaugă făina si se amestecă cu o lingură de lemn, până când se formează un aluat suficient de tare.

Se adaugă cuburile de ciocolată Nestle Dessert Noir si se amestecă foarte putin, până se încorporează în aluat.Se pregătește o tavă acoperită cu hârtie de copt și se preîncălzeste cuporul, la 160 de grade Celsius.

Se formează bile de aluat si se pun pe tavă, la distanță una față de cealaltă, pentru că acestea vor crește.

Se pun la cuptor 12 minute, după care se lasă la răcit, pe un platou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise