FURSECURI CU BEZEA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat :
  • 250 g unt
  • 300 g faina
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • gem sau crema de ciocolata dupa gust
  • Pentru glazura:
  • 3 albusuri
  • 6 linguri cu zahar pudra

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu faina,se adauga galbenusurile si zaharul pudra.Se framanta bine si se intinde o foaie de cca 1 cm grosime,din care se taie cerculete mici cu un paharel.

Albusurile se bat spuma cu zaharul pana se intaresc ca o bezea,apoi se intinde pe fiecare rotund un strat de bezea si se netezeste cu un cutit.Se pun la copt intr-o tava unsa cu putin unt sau ulei si cand sunt gata se unge fiecare in parte cu un strat de gem sau crema de ciocolata si se lipesc doua cate doua,partea cu bezeaua ramanand in exterior.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise