Fursecuri cu ciocolata alba

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 130g unt
  • 40g zahar
  • 60g zahar brun
  • 1 ou
  • 125g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • cateva picaturi esenta de vanilie
  • 150g ciocolata alba
  • 50g alune de padure, prajite

Mod de preparare

Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava.

Batem cu mixerul untul impreuna cu zaharul pana obtinem o crema usoara.

Batem oul, apoi il incorporam in crema de unt. Cernem deasupra faina si bicarbonatul si amestecam usor, adaugand intre timp si esenta de vanilie.

Tocam ciocolata si alunele si le adaugam in crema amestecand.

Cu o lingurita , punem din aluat in tava lasand spatiu suficient intre fursecuri , deoarece acestea vor creste.

Coacem fursecurile timp de 10 min, le scoatem, le lasam sa se raceasca 3-4 min apoi le scoatem din tava.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise