Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu se simte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 margarina pe baza de cocos sau floarea soarelui
  • 1 pahar si jumatate zahar brun
  • 260 pasta de mere (mere verzi rase si fierte cu putin zahar)
  • 2 pahare si jumatate faina alba sau de alac
  • 1 praf de copt
  • 1-2 lingurite esenta de vanilie
  • putina sare
  • 300 gr ciocolata chips-picaturi de ciocolata fara lapte-Openhaimer
  • 150 gr de nuci taiate bucatele

Mod de preparare

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu se simte. Se adauga treptat restul ingredientelor ciocolata si nucile la urma.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade C.

Pe tava cuptorului tapetata cu hartie de copt se pun gramajoare din aluat cu 2 lingurite. Nu conteaza forma lor, prin coacere vor deveni rotunde, conteaza sa fie la distanta intre ele.

Se coc 10-12 minute si se scot se lasa 5 minute dupa care se pot scoate din tava.

Foarte gustoase si la fel de bune ca cele cu oua.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise