Fursecuri cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g unt
  • 150g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 400g faina
  • 2=3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 1 albus de ou
  • 50 g zahar pudra
  • 50 g cocos
  • 1 esenta vanilie
  • 100g ciocolata
  • 2-3 linguri frisca sau lapte

Mod de preparare

untul, zaharul si galbenusurile si cacao se framanta bine apoi se adauga faina si praful de copt.

la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.

se da la rece 30 minute.

se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se decupeaza fursecurile si se pun in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute.

pt umplut fursecurile am batut spuma 1 albus de ou, am pus zaharul pudra, cocosul si esenta de vanilie.

pt glazura se topeste ciocolata cu frisca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise