Fursecuri cu cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g unt
  • 150g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 400g faina
  • 2=3 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 1 albus de ou
  • 50 g zahar pudra
  • 50 g cocos
  • 1 esenta vanilie
  • 100g ciocolata
  • 2-3 linguri frisca sau lapte

Mod de preparare

untul, zaharul si galbenusurile si cacao se framanta bine apoi se adauga faina si praful de copt.

la nevoie se mai adauga faina cat se rezulte un aluat ce nu lipeste, dar nu prea tare.

se da la rece 30 minute.

se intinde o foaie subtire de 1/2 cm, se decupeaza fursecurile si se pun in tava pe hartie de copt si se coc 15 minute.

pt umplut fursecurile am batut spuma 1 albus de ou, am pus zaharul pudra, cocosul si esenta de vanilie.

pt glazura se topeste ciocolata cu frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise