Fursecuri cu dulceata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 margarina prajituri
  • 150 g zahar
  • 2,3 linguri iaurt
  • 1 galbenus
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • dulceata de mere/visine

Mod de preparare

Pentru inceput se mixeaza margarina de prajituri cu zaharul( +zaharul vanilat) peste care se adauga iaurtul, galbenusul si treptat faina si praful de copt. Din compozitia rezultata se formeaza bilute mici in centrul carora se face o mica gaura si se umple cu dulceata. Apoi se baga la cuptor 20 de minute, iar cand sunt gata se presara peste ele zahar pudra.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise