Fursecuri cu nuca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 500ml ulei,
  • 250gr zahar,
  • 400gr faina (dar depinde si de faina aluatul trebuie sa iasa putin mai gros decat cel pt clatite),
  • 1plic praf de copt,
  • nuca sau stafide!

Mod de preparare

Punem ouale in robot impreuna cu zaharul,uleiul si praful de copt,le amestecam 10 min apoi treptat adaugam faina. Intre timp tapetam o tava cu hartie de copt pune cate o ligurita din compozitie si deasupra adaugam nuca, le bagam in cuptor pentru 10-15 min. Se servesc reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise