FURSECURI CU NUCA DE COCOS

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri mari
  • 300 g zahar tos fin
  • 50 g lapte condensat
  • Sare,
  • 1 lingurita vanilie
  • 500 g fulgi de nuca de cocos
  • 60 gr de faina (sau 30 gr faina si 30 gr pudra de cacao)

Mod de preparare

Albusurile, zaharul si laptele condensate se amesteca. Se adauga vanilia, sarea si nuca de cocos.

Amestecul se pune pe foc 3-4 min si se adauga faina (cacaoa), pana se face faina si devine lipicios.

Se da la frigider 1 ora.

Se ia cu lingura, se pun gramajoare intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se dau la cuptor 5 min pana se rumenesc pe margine un pic

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise