Fursecuri cu nuca si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 de gr unt; 1 ou;70 gr zahar pudra;60 gr nuci pisate; 170 de gr faina; ciocolata 100 de grame ; zeama de lamiie coaja rasa de la lamiie; ciocolata alba; scortisoara

Mod de preparare

Se piseaza nucile marunt si se taie ciocolata in bucatele mici. Se freaca untul cu zaharul pina devine ca o pasta, se adauga nuca pisata, faina si zeama de lamiie si coaja. Se adauga ciocolata si se amesteca putin se intinde o foaie si se taie cu un pahar forme rotunde. Se coc la foc iute 20 de minute sa nu se arda, se topaste ciocolata alba si se toarna peste fursecuri in farfurie. Se maninca cu inghetata, se pune scortisoara deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise