Fursecuri cu nuca si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 de gr unt; 1 ou;70 gr zahar pudra;60 gr nuci pisate; 170 de gr faina; ciocolata 100 de grame ; zeama de lamiie coaja rasa de la lamiie; ciocolata alba; scortisoara

Mod de preparare

Se piseaza nucile marunt si se taie ciocolata in bucatele mici. Se freaca untul cu zaharul pina devine ca o pasta, se adauga nuca pisata, faina si zeama de lamiie si coaja. Se adauga ciocolata si se amesteca putin se intinde o foaie si se taie cu un pahar forme rotunde. Se coc la foc iute 20 de minute sa nu se arda, se topaste ciocolata alba si se toarna peste fursecuri in farfurie. Se maninca cu inghetata, se pune scortisoara deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise