Fursecuri cu stafide

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 250 g faina
  • 250 g zahar
  • 250 g stafide
  • 3 oua
  • rom

Mod de preparare

Se curata stafidele de codite si se pun intr-o cana cu cateva linguri de rom. Daca nu va place romul lasati-le cu putina esenta de vanilie.

Se amesteca cu mixerul zaharul cu untul pana se fac ca o pasta, cateva minute. Se adauga ouale si faina. Se amesteca pana se omogenizeaza. Se pun si stafidele si se amesteca pana se repartizeaza in toata coca.

Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita. Se coc la foc mic-mediu, 10-15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise