Fursecuri cu vanilie si ciocolata

Ciocolata se taie in bucati mici.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita de sare
  • 100 g de ciocolata

Mod de preparare

Ciocolata se taie in bucati mici. Untul se lasa sa fie la temperatura camerei.

Untul se mixeaza cu zaharul si estenta de vanilie.

Se adauga oul.

Se adauga faina, praful de copt si sarea si se amesteca.

Se adauga chipsurile de ciocolata si se amesteca usor, astfel incat acestea sa nu se sfarame.

Compozitia se da la frigider pentru o ora sau pana cand se intareste. Dureaza cam o jumatate de ora.

Se preincalzeste cuptorul si se pune cate o lingurita sau lingura de compozitie in tava. Se lasa loc intre ele, fursecurile vor creste la cuptor.

Se lasa cam 8 minute la 180 de grade sau pana cand incep sa se rumeneasca pe margine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise