Fursecuri de casa cu nuci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Faina - 900 gr
  • Margarina Rama pentru copt - 750 gr
  • Zahar pudra - 300 gr
  • Nuci - 500 gr
  • Sare
  • Esenta de vanilie
  • Dulceata din fructe de padure - 300 gr

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina, zaharul pudra si nucile sfaramate cu ajutorul unui sucitor, pana se obtine un aluat nisipos.

Se formeaza bilute din aluat, se preseaza apoi intre degete si se aseaza pe tava de copt, la distanta de 1 cm una de cealalta.

Se coc la 150 - 160 de grade, timp de 15 minute, apoi se pudreaza cu zahar si se aplica pe fiecare un varf de lingurita de dulceata din fructe de padure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise