fursecuri de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cicolata neagra
  • 125 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar tos
  • 2 ling vanilie
  • 1 lingura ness
  • 125 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 230 g cicolata alba.

Mod de preparare

Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul.Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul tos,vanilia,nesul;apoi se adauga componentele uscate,iar la final bucatele de ciocolata alba.Se da compozitia la friginer cam 3 ore,pana se intareste.Can sa intarit se ia cu lingurita,se fac bilute,se dau prin zahar pudra si se pun in tava pe foaie de copt si se dau la cuptor la temperatura moderata 15 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise