fursecuri de ciocolata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cicolata neagra
  • 125 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar tos
  • 2 ling vanilie
  • 1 lingura ness
  • 125 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 230 g cicolata alba.

Mod de preparare

Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul.Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul tos,vanilia,nesul;apoi se adauga componentele uscate,iar la final bucatele de ciocolata alba.Se da compozitia la friginer cam 3 ore,pana se intareste.Can sa intarit se ia cu lingurita,se fac bilute,se dau prin zahar pudra si se pun in tava pe foaie de copt si se dau la cuptor la temperatura moderata 15 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise