FURSECURI DE CIOCOLATA

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciocolata neagra
  • 125 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar tos
  • 2 ling vanilie
  • 1 ling ness
  • 125 g faina
  • 1 /2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 ling de sare
  • 230g ciocolata alba toccata

Mod de preparare

Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul.

Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul, vanilia, nessul. Apoi se adauga componentele uscate, iar la final bucatele de ciocolata alba. Se da compozitia la frigider cam 2-3 ore pana se intareste.

Cand s-a intarit se ia cu lingurita, se fac bilute, se dau prin zahar pudra sis e pun in tava pe foaie de copt si se dau la cuptor la temperature moderata cam 15 min

Delicioase

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise