Fursecuri de Craciun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri zahar
  • 100 ml ulei sau unt
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingurita bicarbonat alimentar
  • 300 g faina
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • scortisoara

Mod de preparare

Se incalzeste putin mierea si zaharul si se amesteca apoi cu celelalte ingrediente.

Faina se adauga cam pentru o coca taricica( nu foarte vatrtoasa)

Se intind foi(2 foi)si se taie cu forme speciale, se pun in tava si... la cuptor , la un foc potrivit!

Dupa ce s-au racit se orneaza cu creioane colorate sau se insiropeaza si se pun fulgi de cocos, lamaie, zahar

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise