albusurile se bat spuma,cu furculita,se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie,se bat inca 2 minute,pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga untul topit(dar rece)si se bate de 6 ori,ca sa se amestece putin.Dupa aceea,se presara toata faina si zaharul vanilat si se amesteca toata compozitia, numai prin rasturnare,pana se incorporeaza toate.Fursecurile se aseaza in tava dar distanta dintre ele sa fie de 3cm.sise coc .(de retinut compozitia trebuie luata numai de pe margine fara sa se amestece in compozitie pana la sfarsit). se pot servi simple sau lipite cate 2 cu crema de (fineti sau marmelada).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise