FURSECURI DIN ALBUSURI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 albusuri 80 g unt
  • 80g faina
  • 80g zahar pudra.o lingura zeama de lamaie
  • un plic cu zahar vanilat.

Mod de preparare

albusurile se bat spuma,cu furculita,se adauga zaharul pudra si zeama de lamaie,se bat inca 2 minute,pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga untul topit(dar rece)si se bate de 6 ori,ca sa se amestece putin.Dupa aceea,se presara toata faina si zaharul vanilat si se amesteca toata compozitia, numai prin rasturnare,pana se incorporeaza toate.Fursecurile se aseaza in tava dar distanta dintre ele sa fie de 3cm.sise coc .(de retinut compozitia trebuie luata numai de pe margine fara sa se amestece in compozitie pana la sfarsit). se pot servi simple sau lipite cate 2 cu crema de (fineti sau marmelada).

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise